Betalingsmogelijkheden

Via Hoofdkussens.nl kunt u eenvoudig en veilig online betalen. Dit is mogelijk via de volgende betalingsmethoden:

 • Betalen met behulp van iDEAL
 • Betalen met behulp van een Creditcard
 • Betalen met behulp van PayPal
 • Betalen met behulp van AfterPay

Betalen met behulp van iDEAL:

iDEAL is de meest gebruikte betalingsmethode in Nederland. Met iDEAL betaald u gemakkelijk via uw vertrouwde internetbankieromgeving, het voordeel van iDEAL is dat de gegevens al voor u klaar staan. Deze betrouwbare manier van betalen zorgt ervoor dat u gemakkelijk en snel kunt afrekenen.

 1. Na de keuze van afrekenen, kiest u de optie iDEAL als betaalmethode.
 2. U selecteert de bank waarmee u gebruikelijk betaling uitvoert.
 3. Vervolgens komt u terecht op de voor u vertrouwde internetbankieromgeving, waar de betaalgegevens voor u ingevuld zijn.
 4. Na goedkeuring van betaling ontvangt u bevestiging van uw bank.
 5. Wanneer de bestelling voltooid is komt u terug op de website van Hoofdkussens.nl en ontvangt u een bevestiging via de email.

Betalen met behulp van een Creditcard:

Ook online betaling met uw Creditcard is eenvoudig. Het werkt als volgt:

 1. Na de keuze van afrekenen, kiest u de optie Creditcard als betaalmethode.
 2. Op de betaalpagina kiest u hierna het type Creditcard waarmee u wenst te betalen.
 3. Vervolgens dient u uw volledige creditcardnummer in te vullen alsmede de vervaldatum en de 3-cijferige veiligheidscode, ook wel CVC code of security code genoemd (dit zijn de laatste 3 cijfers op de achterkant van uw Creditcard).
 4. Wanneer de bestelling voltooid is komt u terug op de website van Hoofdkussens.nl en ontvangt u een bevestiging via de email.

Betalen met behulp van PayPal:

Paypal biedt u de service om snel en veilig online betalingen te verrichten met of zonder een PayPal-rekening. De geaccepteerde betaalopties bij Paypal treft u hieronder:

 1. Bankoverschrijvingen.
 2. Creditcards.
 3. PayPal-rekeninghouders kunnen direct via hun PayPal account een overboeking uitvoeren.

U doorloopt vier stappen om voor een aankoop te betalen:

 1. U klikt op de betaalknoppen naast de geselecteerde objecten.
 2. Als u een PayPal-rekening heeft, logged u in op uw rekening. Als u geen PayPal-rekening heeft voert u de betaalinformatie in op een door PayPal beveiligde webpagina.
 3. U controleert en voltooid de aankoop op PayPal.
 4. Wanneer de bestelling voltooid is komt u terug op de website van Hoofdkussens.nl en ontvangt u een bevestiging via de email.

Betalen met behulp van AfterPay:

AfterPay zorgt voor het gehele betalingsproces achteraf voor Hoofdkussens.nl. U ontvangt een digitale acceptgiro van Afterpay om het(de) gekochte product(en) te betalen. Bij Hoofdkussens.nl heeft u de mogelijkheid om tot €500 met Afterpay te betalen.

Om uw verzoek van betaling goed te kunnen keuren voert Afterpay een gegevenscheck uit. AfterPay voert een strikt privacy beleid zoals staat omschreven in haar privacy statement. Mocht uw verzoek tot betaling onverhoopt niet geautoriseerd worden, kunt u altijd kiezen voor een van de andere betalingsmogelijkheden.Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Betalen met AfterPay werkt als volgt:

 1. Na keuze van afrekening, kiest u voor de optie AfterPay als betaalmethode.
 2. Wanneer u op betalen klikt, komt u terecht in de Afterpay omgeving.
 3. Hier vraagt AfterPay u om aanvullende informatie, zoals: naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum en bankrekeningnummer (indien niet ingevuld).
 4. Wanneer de bestelling voltooid is komt u terug op de website van Hoofdkussens.nl en ontvangt u een bevestiging via de email.
 

Een ogenblik geduld a.u.b.