Boekweitkussens

Boekweitkussens

U kunt extra genieten van uw nachtrust met een boekweitkussen. Voor iedereen die klachten heeft over nekpijn of veel transpiratie is dit een uitstekende keuze. Bekijk het aanbod om een kussen uit te zoeken dat past bij uw behoeften.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: info@hoofdkussens.nl

Boekweitkussen

Weleens last van nekpijn in de morgen? Of weleens last van transpiratie tijdens uw slaap? Een boekweitkussen is erg geschikt om van deze klachten af te komen. Bovendien zorgt een boekweitkussen ervoor dat u optimaal kunt genieten van een goede nachtrust. Een boekweitkussen zorgt namelijk voor een unieke verkoeling van uw hoofd en zorgt voor een optimale luchtcirculatie. Uw nek en hoofd worden volledig ondersteund in elke slaappositie. Niet alleen voor mensen met rug, schouder en nekklachten een weldaad. Ook om deze klachten te voorkomen heeft iedereen baat bij het gebruik van een boekweitkussen. Het boekweitkussen past zich volledig aan, aan de vorm van het hoofd en de nek, waardoor een juiste ondersteuning ontstaat in elke lighouding, wat belangrijk is voor een diepe rustige slaap.

De vulling van een boekweitkussen

Het gebruik van boekweitdopjes als kussenvulling is in Azie al honderden jaren bekend. De vulling van een boekweitkussen geeft het kussen meer stevigheid. Het kussen bestaat uit een katoenen hoes gevuld met boekweitdoppen - de omhulsels van het boekweitzaad. De boekweitdoppen in het kussen passen zich volledig aan de vorm en het gewicht van uw hoofd aan, waardoor het kussen zorgt voor een goede ondersteuning van uw hoofd en nek. Bovendien zorgt het boekweitkussen voor een unieke verkoeling van het hoofd, wat belangrijk is want tijdens het slapen moet het hoofd koel blijven en de voeten lekker warm zijn.

Boekweitkussens assortiment

Boekweitkussens zijn gezondheidskussens die u een optimale nachtrust geven. De boekweitkussens werken ontspannend en bevorderen het inslapen. De kussens zorgen er ook voor dat vocht zeer goed wordt geabsordeerd. Tijdens de slaap verliest u namelijk nogal wat vocht. Kortom: een boekweitkussen is een goede keuze en zal u helpen om te genieten van een comfortabele nachtrust. Bekijk ons assortiment boekweitkussens en bestel direct uw kussen online via onze veilige online ordersysteem. Hoofdkussens.nl zorgt ervoor dat uw kussen snel wordt thuisbezorgd zodat u binnenkort kan genieten van een heerlijke nachtrust.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.