Castella

Castella

Castella biedt een prachtige collectie hoofdkussens en dekbedden met de motivatie: “the art of dreaming". Dit Nederlandse merk streeft ernaar om voor iedereen het perfecte hoofdkussens of kinderkussen te bieden.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Het jonge merk Castella is sinds dit jaar sterk in opkomst. Castella biedt een prachtige collectie hoofdkussens en dekbedden met de motivatie: “the art of dreaming". Castella gelooft er in dat wanneer je slaapt onder een goed dekbed met een passend hoofdkussen je betere nachtrust krijgt en uitgerust wakker wordt. Daarnaast streven ze ernaar om te groeien en hun assortiment steeds uit te breiden om zo voor iedere consument de geschikte slaapproducten te kunnen bieden.

Omdat het ideale kussen voor iedereen anders is omdat ieders persoonlijke voorkeur en slaaphouding verschilt heeft Castella een aantal kussens die aanpasbaar zijn in stevigheid en bij een aantal kussens is het ook mogelijk om de hoogte van het kussen aan te passen. Hoofdkussens.nl heeft een selectie gemaakt van een aantal hoofdkussens van de Castella lijn die een geweldige aanvulling zijn op het assortiment. Deze kussens zijn geschikt voor elk type slaper, buikslapers, rugslapers en zijslapers. Ook heeft Castella gedacht aan de kinderen met het kidzies kinderkussen dat door de navulling aanpasbaar is in dikte.

Castella is een nieuw merk dat streeft naar het produceren van de hoogste kwaliteit. Alle producten van Castella zijn dan ook voorzien van het Downafresh greenline label. Dit betekent dat de natuurlijke producten als dons zijn verkregen volgens de Europese norm van het dierenwelzijn en dat ze voldoen aan de hygiëne reglementen. Met een gloednieuwe lijn producten die van hoge kwaliteit zijn gaat Castella goed van start en zijn de producten voor iedereen een goede keuze.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.