Cinderella Bedding

Cinderella Bedding

Cinderella Bedding staat voor comfort en een goede prijs-kwaliteit verhouding. De collectie is onderdeel van Deltex en heeft producten zoals hoofdkussens, maar ook dekbedden. Bekijk ons assortiment voor een comfortabel hoofdkussen dat bij u past.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Cinderella Bedding

Cinderella Bedding is ongetwijfeld een trendsetter van modieus bedtextiel. Cinderella valt onder dekbedden en hoofdkussen producent, Deltex. Deltex heeft al meer dan 45 jaar ervaring in de slaapmarkt. Het merk kenmerkt zich door innovatie, kwaliteit en een goede prijs kwaliteitverhouding.

Cinderella Kussens

Een hoofdkussen is essentieel voor een goede nachtrust. Ruim een derde van ons leven slapen we. Cinderella biedt een breed assortiment aan hoofdkussens aan, zodat u keus genoeg heeft. Het assortiment bestaat onder andere uit de comfortabele klassiekers, speciale kussens met een neksteun, schouderuitsparing en een stabilisatieschot.

  • Classic hoofdkussens: Garanderen een optimaal comfort en een goede nachtrust. Het kussen is wasbaar en anti-allergeen. Het hoofdkussen is ook te drogen in de droogtrommel.
  • Blues hoofdkussen: Het kussen is gevuld met Ecodown synthetische vulling en geeft veel comfort van dons. Het kussen is anti-allergeen, wasbaar en te drogen in de droogtrommel op 60 graden.

De dag kan pas goed beginnen als u een goede nachtrust heeft gehad.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.