Cinderella kinderkussens

Cinderella kinderkussens

Speciaal voor kinderen heeft Cinderella ook hoofdkussens die zorgen voor een goede nachtrust. De kussens zijn wasbaar en zijn gemaakt van 100% katoen. Uw kind zal uitgerust wakker worden op een van de kussens uit ons assortiment.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Cinderella kinderhoofdkussens

Cinderella heeft naast hoofdkussens voor volwassenen ook hoofdkussens speciaal voor kinderen in het assortiment. Deze hoofdkussens zijn anti allergisch en wasbaar. Dit is erg gunstig als het om kinderen gaat. De hoofdkussens hebben doorgestepte tijken, dit zorgt voor extra comfort. De kinderhoofdkussens zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen. De kussens worden geleverd in een handige meeneem tas.

Het Cinderella Junior hoofdkussen bestaat uit speciale Ecodown vezels. De vulling is zacht en licht en voelt aan als dons. De vochtafvoer wordt goed gereguleerd in het kussen. De tijk van het hoofdkussen is gemaakt van 100 procent perkal katoen. Deze stof blijft koel in de zomer en voelt gladder en soepeler aan dan normaal katoen. Het kussen is wasbaar op 60 graden en is anti-allergisch.

Het Cinderella Kids Ledikant hoofdkussen ademt en heeft een goede vochtregulatie. Dit komt omdat het hoofdkussen bestaat uit Ecodown vezels. Het kussen voelt zacht en glad aan en is ook anti allergisch. Ideaal voor mensen met een allergie. De tijk is gemaakt van 100 procent perkal katoen dat dezelfde werking heeft als bij het Cinderella junior hoofdkussen.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.