Damai

Damai

Damai heeft veelzijdige collecties met prachtige dekbedovertrekken en kussenslopen. Ze zijn kwalitatief hoogwaardig en geven uw bed een mooie uitstraling. In ons assortiment hebben wij kussenslopen opgenomen in verschillende kleuren.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: info@hoofdkussens.nl

Damai

Damai maakt beddengoed sinds 1964. Het bedrijf staat bekend om de mooie hoeslakens en dekbedovertrekken die uw slaapkamer van uitstraling voorzien. De verschillende collecties van Damai hebben de mooiste dekbedovertrekken in een groot aantal soorten en maten. Naast de mooie uitstraling van de Damai producten, heeft Damai ook nog eens producten van een hoogwaardige kwaliteit. Kortom, het merk Damai heeft alle producten die uw bed helemaal af kunnen maken. Op deze website zijn van het merk Damai moltons en kussenslopen beschikbaar. Deze moltons en kussenslopen zijn in diverse kleuren beschikbaar.

Moltons en kussenslopen

Het verschil tussen moltons en kussenslopen is niet altijd duidelijk voor iedereen. Moltons zijn speciaal ontworpen om vocht op te vangen en worden direct om het kussen heen gedaan. Deze tussenlaag zorgt ervoor dat uw kussen optimaal beschermt is tegen transpireren en is de tussenlaag tussen het kussen en de kussensloop. De kussenslopen geven in combinatie met uw dekbedovertrek de uitstraling aan uw bed. Op Hoofdkussens.nl is een grote keuze tussen verschillende kleuren slopen.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.