Donzen kussens

Donzen kussens

Voor een zacht en comfortabel gevoel wanneer u in bed ligt kiest u voor een donzen hoofdkussen. Het zijn de meest populaire kussens van het moment en verbeteren uw comfort aanzienlijk. Bekijk het brede assortiment voor een donzen kussen dat bij u past.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Donzen kussens op Hoofdkussens.nl

Donzen kussens behoren tot de meest populaire kussens die er op de huidige markt te vinden zijn. De kussens zijn gevuld met een percentage dons en een percentage veren. De kussens voelen heerlijk zacht aan, maar kunnen afhankelijk van de hoeveelheid vulling wel stevig gemaakt worden. Hierdoor kunt u zelf kiezen wat voor stevigheid uw nieuwe donzen hoofdkussen heeft. Wij bieden op onze site, Hoofdkussens.nl, een breed assortiment met hoofdkussens van dons in verschillende maten, van verschillende merken en met verschillende stevigheden. Kijk rustig rond in ons aanbod en vind uw perfecte hoofdkussen.

Voordelen van donzen hoofdkussens

Veel mensen kiezen voor een donzen kussen omdat deze zo heerlijk zacht zijn, en dat is natuurlijk ook zo. Toch zijn er nog meer voordelen te noemen met betrekking tot deze kussens. Het is namelijk zo dat een kussen met een donzen vulling zich als vanzelf vormt naar uw hoofd. Dit wordt door velen als zeer prettig ervaren, waardoor het slaapcomfort aanzienlijk verbeterd wordt. De combinatie van dons en veertjes zorgt ervoor dat het kussen goed vocht op kan nemen. Dit is belangrijk omdat u ’s nachts veel zweet in uw slaap. Wanneer dit niet afgevoerd wordt zult u in een vochtig of klam bed wakker worden en dat voelt niet prettig. Doordat het dons het vocht opneemt en afvoert wanneer u niet meer op het hoofdkussens slaapt blijft uw kussen in ieder geval droog. Dons is een zeer veerkrachtig materiaal wat ervoor zorgt dat wanneer u opstaat uit bed, of wanneer u zich omdraait het hoofdkussen zich redelijk herstelt qua vorm. Het materiaal kan los bewegen door de hoes waardoor u het kussen zelf kan vormen. Wanneer u bijvoorbeeld het kussen opschud neemt het zijn originele vorm weer aan en voelt het als nieuw.

Is onze dons diervriendelijk?

Alle donzen producten in ons assortiment zijn goedgekeurd volgens de Europese donsnorm. Dit houdt in dat de dons op een diervriendelijke manier verkregen is en de dons niet van levende dieren is geplukt. De dons die onze fabrikanten gebruiken is daarnaast intensief gereinigd en vrij van alle vormen van vuil of bacteriën. Een aantal van onze donzen hoofdkussens zijn ook nog extra behandeld tegen huisstofmijt. Deze behandeling zorgt ervoor dat huisstofmijt zich niet kan nestelen in uw nieuwe hoofdkussen. Wanneer u allergisch bent voor huisstofmijt, als u astma heeft of als u last heeft van andere ademhalingsproblemen, is een behandeld kussen een goede keuze. U kunt deze kussens herkennen aan het NoMite label, of het staat in de productspecificaties vermeld.

Heeft een donzen kussen onderhoud nodig?

Zoals hierboven al is genoemd is het goed om uw donzen kussen af en toe op te schudden. Dit is goed voor de structuur van de veertjes en uw kussen komt weer mooi in vorm. In verband met huisstofmijt is het ook goed om uw kussen af en toe buiten te laten luchten, of in ieder geval het raam in uw slaapkamer af en toe open te zetten overdag, zodat uw hele bed door kan luchten. Een aantal van de donzen kussens in ons assortiment kunnen op lage temperatuur gewassen worden en sommigen kunnen zelfs in de droger. Dit staat aangegeven bij de productspecificaties op onze website, of u vindt deze informatie in de verpakking van het kussen. Wanneer u het kussen in de droger doet is het raadzaam om tennisballen toe te voegen. Deze dragen er aan bij dat de veertjes en het dons worden losgeschud. Wanneer uw donzen hoofdkussen dan uit de droger komt zal hij weer als nieuw aanvoelen.

Wilt u uw hoofdkussen liever niet te vaak wassen? Dan is het een verstandig idee om naast uw normale kussensloop ook een molton kussensloop om het donzen kussen te plaatsen. Deze vangt al een deel van het vocht op en u kunt het makkelijk met uw andere bedtextiel meewassen.

Donzen hoofdkussen online kopen

Heeft u het ideale donzen kussen gevonden op deze pagina? Dan kunt u overgaan tot uw bestelling! Dit kunt u snel en eenvoudig doen zonder een account aan te maken. Wanneer u het gewenste product in de winkelmand plaatst kunt u nog verder shoppen, of de bestelling plaatsen. Wanneer u de bestelling wilt afronden vult u uw gegevens in en kiest u een betaalwijze. Wij bieden verschillende veilige betaalopties aan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de betaling. U kunt bij ons betalen met iDeal, Paypal, uw creditcard of Afterpay. Wanneer de betaling voltooid is en uw bestelling geplaatst is, wordt uw donzen hoofdkussen zo snel mogelijk thuisbezorgd.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.