Ducky Dons hoofdkussens

Ducky Dons hoofdkussens

De hoofdkussens van Ducky Dons zijn gemaakt in Nederland en voldoen aan de hoogste normen. Er zijn diverse soorten hoofdkussen van Ducky Dons opgenomen in ons assortiment, zo heeft u altijd een kussen dat bij uw behoeften past
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Ducky Dons hoofdkussens

Ducky Dons is een A merk in de Nederlandse slaapmarkt. Het bedrijf produceert donzen dekbedden en kussens. Alle kussens worden gemaakt in Nederland. Het bedrijf produceert drie soorten type kussens. De puntkussens zijn het meest geschikt voor mensen die vaak op hun rug slapen. Hoe meer dons er in de kussens zit hoe hoger het comfort. Uw postuur en de hardheid van uw matras zijn belangrijk om het juiste kussen te kiezen. De boxkussens van Ducky Dons zijn voornamelijk geschikt voor mensen die op hun zij slapen. De ruimte tussen uw hoofd en matras moet namelijk opgevuld worden. Iedereen is anders, daarom heeft Ducky Dons ook een collectie bijzondere kussens. Deze kussens bestaan uit kamers, meestal twee of drie. Deze kamers zijn gevuld met verschillende percentages dons.

Waarom de kussens van Ducky Dons?

De producten van Ducky Dons worden in Nederland geproduceerd. Daarom wordt er streng toezicht gehouden op de kwaliteit van de kussens. Het productieproces voldoet aan alle Europese eisen. De kussens zijn ook voorzien van TNO label. Dit houdt in dat de producten aan alle eisen voldoen.

Allergie

Een donzen kussen is uitstekend voor iemand met een allergie. Er wordt vaak gezegd dat de allergische reacties worden veroorzaakt door dons. Dit is echter niet zo. Deze reacties worden veroorzaakt door de aanwezigheid van huismijt.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.