Ducky Dons

Ducky Dons

Ducky Dons produceert al sinds de jaren 50 donzen producten met de hoogste kwaliteit. De producten worden in Nederland geproduceerd en zijn erg betrouwbaar, ze voldoen namelijk aan de hoogste normen.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Ducky Dons

Ducky Dons is sinds de jaren 50 bezig met het importeren en verwerken van dons. Hier werd in het begin veel van geëxporteerd, omdat er in de jaren 70 weinig binnenlandse vraag hiervoor was. Door de jaren heen werden donzen producten, waaronder donzen kussens, steeds populairder in ons land. Hierdoor kon Ducky Dons haar naam ook gaan vestigen in Nederland. Het bedrijf is consumentgericht en heeft een hoge product- en leverbetrouwbaarheid. De producten worden door de consument gezien als zeer betrouwbaar.

Alle producten worden in Nederland geproduceerd. U wordt altijd verzekerd van topkwaliteit. Het productieproces voldoet namelijk ook aan de Europese eisen. Vanuit de twee moderne fabrieken in Ermelo worden de producten van Ducky Dons naar het buitenland geëxporteerd.

De hoofdkussens van Ducky Dons zijn uitermate geschikt voor mensen die allergische reacties vertonen. Er wordt wel eens gedacht dat dons allergische reacties veroorzaakt, maar dat is echter niet zo. Door de aanwezigheid van huisstofmijt in de slaapkamer worden vaak de allergische reacties veroorzaakt.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.