Dunlopillo kussens

Dunlopillo kussens

De zeer comfortabele hoofdkussens van Dunlopillo worden gemaakt van Talalay latex. De kussens ventileren goed en zijn erg veerkrachtig. De hoofdkussens zijn gemaakt van uitstekende materialen en voldoen aan de hoogste normen.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: info@hoofdkussens.nl

Dunlopillo hoofdkussens

Bij een goed matras hoort natuurlijk ook een goed hoofdkussen. Het matras en kussen moeten zorgen voor een optimale lighouding, zodat u een comfortabele nacht heeft. Als een kussen te hoog is, kan dit zorgen voor nek en rug klachten. De kussens van Dunlopillo zijn gemaakt van een speciale vorm van latex, namelijk Talalay Latex. Dit latex heeft een open celstructuur waardoor het kussen goed ventileert en vocht doorlaat. Ook is dit latex zeer veerkrachtig en behoudt goed zijn vorm. Het latex is anti-allergisch en anti-bacterieel. De tijk van de kussens zijn afneembaar en wasbaar.

Het Dunlopillo Serenity kussen bestaat wederom uit Talalay latex. Het is een zacht en stevig kussen en is 50x70 centimeter groot. Al jaren produceert Dunlopillo kussens van hoogwaardige kwaliteit. Het Dunlopillo Supercomfort kussen is een comfortabel kussen, vervaardigd uit wederom Talalay latex. Het kussen heeft een medium/stevigheid en is 50x70 centimeter groot. Enkele jaren geleden is dit kussen door de consumentenbond als best getest uitgeroepen!

 

Een ogenblik geduld a.u.b.