Duvet Doré

Duvet Doré

Duvet Doré is gespecialiseerd in het maken van dekbedden en hoofdkussens. De collectie is onderdeel van Ducky Dons en alle producten zijn geproduceerd in Nederland. De hoofdkussens voldoen aan de hoogste normen en liggen erg comfortabel.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Duvet Doré

Het luxe merk Duvet Doré is een onderdeel van dekbedden producent Ducky Dons. Het merk staat bekend om haar donzen producten en is gespecialiseerd in het maken van dekbedden en hoofdkussens. De naam zelf betekent ‘gouden dekbed’. Alle producten worden geheel in Nederland geproduceerd. Het merk voldoet ook aan de strenge Europese eisen omtrent de productie van de kussens en de dekbedden.

Hoofdkussens

De hoofdkussens van Duvet Doré zijn voor het grootste deel ook van Dons. De kussens zijn te verdelen in boxkussens en puntkussens. Over het algemeen liggen de boxkussens wat hoger dan de puntkussens. De boxkussens bestaan uit zo gehete ‘kamers’. De buitenkant van het kussen is lekker zacht voor het beste slaapcomfort. De binnenkant van de kussen zijn stevig, voor een goede ondersteuning. De kussens geven u het gevoel alsof u elke nacht in een hotel slaapt.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.