Hoofdkussens.nl

Hoofdkussens.nl is een van de grootste online winkels voor hoofdkussens en beddengoed. Als klantgerichte online hoofdkussen winkel bieden wij consumenten in Nederland en België hoofdkussens van topkwaliteit tegen onverslaanbaar lage prijzen. Hoofdkussens.nl is onderdeel van een innovatief bedrijf met een unieke formule. Wij leveren hoogwaardige hoofdkussens rechtstreeks van de fabrikant direct aan u als consument. Wij hebben geen dure showrooms of winkels waardoor onze kosten een stuk lager zijn dan de reguliere winkels. Deze kostenbesparingen brengen ons in staat om u kussens van topkwaliteit aan te bieden tegen zeer lage prijzen. Of het nu om een traagschuim kussen, een donzen kussen, een donzen kussen, een medisch kussen of een anti-allergie kussen gaat, op Hoofdkussens.nl kunt u er zeker van zijn dat u hoogwaardige hoofdkussens tegen de beste prijzen aankoopt.

Uitgebreid assortiment hoofdkussens

Hoofdkussens zijn er in verschillende diktes, groottes en materialen. Op Hoofdkussens.nl vindt u een uitgebreid assortiment hoofdkussens, medische kussens, kinderkussens, kussenslopen en beddengoed. Op onze webwinkel kunt u bijvoorbeeld terecht voor hoofdkussens gevuld met dons, wol, kapok, veren, synthetische bolletjes, latex of traagschuim. Daarnaast kunt u hier ook terecht voor bijzondere kussens zoals kersenpitkussens, boekweitkussens en speltkafkussens. Ons kwaliteitscontroleteam is constant bezig met de verbetering en uitbreiding van ons productaanbod en service. Alle kussens op Hoofdkussens.nl hebben dan ook een zekere kwaliteitsgarantie.

Hoofdkussen expert

Het belang van een goed kussen wordt vaak onderschat. Een hoofdkussen is vaak een bepalende factor voor een goede nachtrust. Een goed hoofdkussen zorgt ervoor dat uw nekspieren tijdens de slaap optimaal kunnen ontspannen omdat uw nekwervels met een goed kussen recht aansluiten op uw rugwervels. Een te dik of een te dun kussen kan al snel rug- en nekklachten veroorzaken. Een goed hoofdkussen zorgt voor een goede houding tijdens het slapen zodat u geen nek of rugklachten krijgt en kunt genieten van een heerlijke nachtrust. Daarnaast zijn er ook bijvoorbeeld bepaalde anti-snurk kussens die eventueel snurken kunnen verminderen. Er bestaan verschillende kussenvullingen voor hoofdkussens. Iedere kussenvulling heeft voor- en nadelen. Welke kussenvulling geschikt is hangt mede af van de slaaphouding van een persoon. Een rugligger heeft over het algemeen een stevig middeldik hoofdkussen nodig. Een zijslaper heeft een stevig en dik hoofdkussen nodig omdat hiermee het gat tussen hoofd en matras wordt opgevuld. Een buikslaper heeft daarentegen een erg dun hoofdkussen nodig omdat een erg dik kussen teveel spanning zet op de door de slaaphouding toch al extra belaste nekwervels.

Een goede service voor en na uw bestelling

Alle bestellingen op hoofdkussens.nl hebben een korte levertijd en worden netjes thuis afgeleverd door onze partner PostNL waarbij u een Track en Trace code ontvangt zodat u de levering van uw hoofdkussen kan volgen. Wij leveren in zowel Nederland als België. Online uw hoofdkussen kopen heeft veel voordelen. U bestelt uw hoofdkussen vanuit uw luie stoel, u bent niet gebonden aan openingstijden, de prijzen zijn vaak lager en uw bestellingen worden netjes thuis afgeleverd. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen per email info@hoofdkussens.nl of telefonisch via 020-2624202 . Onze hoofdkussen en slaapexperts zijn elke werkdag bereikbaar tussen 10:00 en 16:00 u.