Kersenpitkussens

Kersenpitkussens

Voor extra ontspanning en een verwarmend effect is een kersenpitkussen ideaal. Doordat het kussen kan worden opgewarmd geeft het verlichting en dat voelt erg comfortabel aan. Daarnaast is het ook geschikt voor in de zomer, het kussen kan namelijk ook in de diepvries.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: info@hoofdkussens.nl

Kersenpitkussens

Eigenschappen van een kersenpitkussen

Kersenpitkussens zijn erg licht in gewicht. Ze kunnen gemakkelijk in de magnetron worden voorverwarmd en bereiken snel een ideale warmte die over het algemeen 30 minuten aanhoudt. De pitten van een kers beschikken over een unieke eigenschap. De pit houdt temperatuur goed vast en geven deze geleidelijk af aan het oppervlak waarmee ze in aanraking zijn. Warmte werkt pijnverzachtend. Daarnaast is het ook erg ontspannend. De warmte van het kersenpitkussen zorgt ervoor dat uw bloedvaten worden open gezet. Als gevolg krijgt u een betere bloedsomloop waardoor zuurstof en noodzakelijke voedingsstoffen gemakkelijk naar uw spieren worden getransporteerd. Verder zorgt de warmte ervoor dat afvalstoffen, die van naturen door spieren worden afgegeven, vlug en gemakkelijk afgevoerd kunnen worden. Hierdoor is een kersenpitkussen uitermate geschikt voor het kalmeren van nekpijn, buikpijn, menstruatiekrampen maar ook voor baby krampen. Hetzelfde geldt voor kou. Als je het kussen enige tijd in de diepvriezer legt zal die een aanzienlijke tijd kou afgeven.

Gebruik van een kersenpitkussen

Veel mensen gebruiken het kussen dan ook om een baby bed mee voor te verwarmen. Hetzelfde geldt voor mensen die snel last hebben van koude voeten, zij gebruiken het kussen om het voeteinden alvast mee voor te verwarmen. Van oudsher werden ze gebruikt bij kneuzingen, spier en gewrichtspijnen, nekklachten en rugklachten. Dit product kan voor al deze punten worden gebruikt. Bij ernstige zaken zoals een whiplash, artrose en migraine is het ook verstandig om gebruik te maken een kussen met kersenpitten. Als je het kussen in de vriezer hebt gelegd dan verminderen de koude pitten uw bloedsomloop waardoor de zwelling en pijn zal verminderen.

Online kussen met kersenpit bestellen

Op Hoofdkussens.nl bieden wij hebben een uitgebreid assortiment kersenpitkussens en andere kussens aan. Ze zijn van de beste kwaliteit en hebben zeer aantrekkelijke prijzen. U kunt hier direct en gemakkelijk bestellen. Betalen kan betrouwbaar en veilig via iDeal, PayPal, Afterpay of uw creditcard.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.