Klantervaringen hoofdkussens.nl

Hoofdkussens.nl heeft veel tevreden klanten. Hieronder een aantal voorbeelden van klanten reacties die wij recentelijk hebben ontvangen.

Koen van Bruggen
13/05/2015
Ervaring met: Dunlopillo Super Comfort kussen
Naar aanleiding van telefonisch contact met jullie klantenservice heb ik voor dit kussen gekozen. Ik was opzoek naar een stevig kussen, waar ik in mijn reis door Amerika ook op heb geslapen. Volgens de hoteleigenaar ging het om een Dunlopillo kussen. Ik kon echter nergens dat kussen vinden waar ik destijds op heb geslapen. Ik heb op aanraden van jullie klantenservice voor dit kussen gekozen. Het komt aardig overeen met het kussen waar ik destijds op heb geslapen, maar vanwege een wijziging in het productieproces van deze kussens is het kussen niet zoals mijn eerdere kussen. Ondanks dat ben ik wel erg tevreden met dit kussen.

Fenny Verkerk
08/05/2015
Ervaring met: Lux Traagschuim kussen
Ik heb dit traagschuim kussen gekocht, omdat ik best wel veel last van mijn nek en rug had als ik wakker werd. Met dit traagschuim kussen wordt mijn hoofd beter ondersteund, waardoor de klachten minder zijn geworden. Ik ben weer een tevreden vrouw die een stuk beter haar nachten doorbrengt door dit kussen.

F. de Reuver uit Den Haag
10/03/2015
Ervaring met: Bonbon kussensloop wit
Erg leuke kussensloop, ik vond mijn gebruikelijke witte dekbedovertrekset wat saai. Daarom heb ik gekozen om met deze sloop wat meer uitstraling aan mijn bed te geven, en dat is gelukt.

Julia Grob
09/03/2015
Ervaring met: Cinderella New Classic soft hoofdkussen
Ik heb onlangs het Cinderella soft hoofdkussen bij jullie besteld. Ik merk dat ik veel beter slaap sinds ik dit kussen heb. Wanneer ik mijn hoofd op het kussen leg, voel ik dat ik er gelijk in wegzak en snel in slaap val. Dag na mijn bestelling was het kussen ook al in huis.

Farah H.
03/03/2015
Ervaring met: Dunlopillo Serenity kussen
Ik heb jaren lang een kussen van dunlopillo gehad, maar nu was het tijd voor een nieuw kussen. Ik wilde graag weer dit heerlijke kussen, maar ik begreep van jullie klantenservice dat het productieproces van dit kussen is veranderd en ik daarom niet meer hetzelfde kussen wat ik destijds had gekocht kon aanschaffen. Jullie klantenservice raadde mij toen het Serenity kussen aan. Ik ben erg blij met de hulp die jullie mij geboden hebben om een zelfde soort kussen aan te schaffen. Erg bedankt hiervoor Hoofdkussens.nl

Tineke uit Dordrecht
24/02/2015
Ervaring met: Ducky Dons triplo blue kussen
Heerlijk kussen! Ik heb er meteen 1 extra bij besteld na het slapen op dit kussen. Mijn vorige kussen was na jaren gebruik toch aan vervanging toe en eigenlijk wilde ik dezelfde weer kopen. Deze bleek niet meer gemaakt te worden, dus heb ik in overleg met de klantenservice dit kussen besteld. Om te voorkomen dat ik in de verdere toekomst weer een nieuw, geschikt kussen moet zoeken heb ik er dus meteen 2 besteld.

Sandra
22/02/2015
Ervaring met: Cinderella Classic
Ben erg blij met dit kussen. Heb op veel websites gekeken naar een goed kussen voor een beetje een normale prijs. Over het algemeen ben je al snel zo’n 50 euro kwijt als je een goed kussen koopt. Dit kussen is de ( goedkope ) prijs zeker waard.

Anja
20/02/2015
Ervaring met: Luxe nekrol donzen kussen
Ik heb onlangs het luxe nekrol donzen kussen bij jullie besteld. Een erg goed kussen, omdat ik vaak niet tevreden ben met de kussens die ik koop. De ene keer is het kussen te hard, de andere keer is het kussen te zacht. Doordat dit kussen veelzijdige lig mogelijkheden biedt ben ik nu tevreden met dit kussen. Ik vond het kussen in eerste instantie wel vrij duur, maar zolang ik er veel plezier van blijf houden is het dat geld wel waard! In ieder geval bedankt voor de snelle levering van het kussen! Goede service mensen van Hoofdkussens.nl!

Heleen uit Luttenberg
18/02/2015
Ervaring met: Auping Breeze latex hoofdkussen
Ik heb nu al een aantal maanden veel last van een stijve nek bij het ontwaken. Hierdoor ben ik gaan bellen voor advies bij hoofdkussens.nl voor een goed ondersteunend kussen. De prijs was voor mij geen probleem dus ben ik in overleg met de klantenservice overeengekomen een Auping Breeze kussen te nemen. Het was de eerste nachten wat wennen aan de aparte vorm, maar nu slaap ik erg lekker. Bedankt voor de service hoofdkussens.nl!

Luka C. uit Groningen
10/02/2015
Ervaring met: Silvana startup kussen
Dit kussen is echt een uitkomst voor mij gebleken. Ik ben een buikslaper en heb daarom vaak moeite met te dikke kussens, omdat deze mij het ademhalen beletten. Met dit wat vlakkere kussen heb ik voldoende ondersteuning, maar ook de ruimte om goed adem te kunnen halen.

Talitha Holsman uit Amsterdam
11/01/2015
Ervaring met: Lekker lui lezen kussen
Heb het Lekker lui lezen kussen bij jullie besteld. Leuk product, dat ook nog eens goede ondersteuning biedt voor mijn rugklachten. Ik kan nu lekker liggen in mijn bed zonder dat ik last krijg van mijn rug. Ook wil ik jullie bedanken voor de levering! Het kussen was de volgende dag al binnen! Goede service en leuk assortiment! Ga zo door Hoofdkussens.nl!

Antoine uit Barendrecht
10/01/2015
Ervaring met: Kapok true kussen
Heerlijk zacht kussen, was ook erg snel na bestellen bij mij binnen. Ik ben erg tevreden over het product en de snelheid waarmee het geleverd is.

Sophie uit Dordrecht
07/01/2015
Ervaring met: Joepi Airflow kinderkussen
Goedendag Hoofdkussens.nl
Ik heb bij jullie het Joepi Airflow kinderkussen besteld. Ik vond het lastig om een goed kussen voor mijn zoontje te vinden. Ik wil jullie (klantenservice) via deze weg bedanken voor het goede advies. Ik kom in het vervolg graag bij jullie terug om een aankoop te doen!
Vriendelijke groeten Sophie

Jessi Hommel uit Coevorden
06/01/2015
Ervaring met: Molton kussensloop
Ik kreeg laatst de tip van iemand uit mijn omgeving om een Molton kussensloop te gebruiken voor mijn kussen. Deze zou mijn kussen schoon en hygiënisch houden en daardoor de levensduur van mijn kussen verlengen. Tot nu toe ben ik er zeer tevreden mee! Leuk en goed product op jullie website!
Groetjes Jessi

Tanja uit Biervliet
10/01/2015
Ervaring met: Speltkaf kussen
Nadat ik al maanden met pijn in mijn schouders en nek wakker word, ben ik toch eens op zoek gegaan naar een kussen dat dit kan voorkomen. Ik kwam uit bij het speltkaf kussen, waarvan beloofd werd dat het mijn nek met name extra ondersteuning zou geven. Het was in eerste instantie even wennen aan het geluid dat het kussen maakte en de manier van liggen. Langzamerhand wordt de pijn steeds minder en merk ik dat ik minder moeite heb met de slaaphouding.

Sjaak uit Enkhuizen
23/12/2014
Ervaring met: Goede informatie van klantenservice over kussen voor mijn nekklacht.
Beste Hoofdkussens.nl,

Ik wil jullie bedanken voor de informatie die jullie mij hebben gegeven omtrent een goed kussen voor mijn nekklachten. De klantenservice heeft mij goed geholpen met het vinden voor een geschikt kussen. Ik heb samen met jullie een geschikt kussen uitgezocht en deze toen gelijk bestelt. Ik moet zeggen dat ik minder last heb van mijn nekklachten door de aanschaf van het nieuwe kussen. Harstikke bedankt nogmaals voor de goede service!

A. Frans
23/12/2014
Ervaring met: Lux traagschuim kussen
Ik had gelezen over een kussen van traagschuim en de voordelen hiervan. Deze voordelen sloten perfect aan op wat ik van een kussen verwachtte, hierdoor wekt het traagschuim kussen al snel mijn interesse. Ik slaap er al weken lekker op omdat het kussen zich vormt naar mijn houding. Een ander voordel van het Lux kussen dat ik gekocht heb is dat de tijk eraf kan en in de wasmachine kan.

Joël L. uit Oisterwijk
12/12/2014
Ervaring met: traagschuim kussen
Ik was op zoek naar een zeer specifiek soort kussen omdat ik een zijslaper ben. Door de klantenservice van hoofdkussens.nl ben ik uitstekend geholpen. Zij hebben mij voorzien van deskundige informatie en het juiste advies. Mijn keuze is in navolging van het advies gevallen op een traagschuim kussen. Dit kussen zou mijn slaaphouding moeten ondersteunen en doet dat tot op heden ook zeker!

Datum: 19/11/2014
Dave H. uit Meppel
Ervaring met : Allergie kussen
Vorige maand heb ik bij jullie een anti-allergie kussen besteld. Elke keer als ik een kussen kocht op internet merkte ik allergisch was voor bepaalde stoffen in het kussen. Toen ik de allergie kussens tegenkwam heb ik gelijk geprobeerd of dit misschien de oplossing was voor de allergische reacties die ik kreeg bij andere kussens. Ik ben nu een maand verder en heb geen last meer gehad van allergische reacties. Hartstikke bedankt dat jullie met deze allergie kussens mijn probleem hebben kunnen oplossen.

Datum: 25/10/2014 
B. vd Berg uit: Heemstede
Ervaring met: 2 traagschuim kussens met kussenslopen en dekbedovertrek
Klantervaring: Goedemorgen, nogmaals bedankt voor de heerlijke kussens. Mijn vrouw en ik slapen sindsdien heerlijk! Ik zal hoofdkussens.nl zeker aanraden!

Datum: 22/10/2014 
F.S. Romana uit: Amsterdam
Ervaring met: 2 donzen kussen met 4 seizoenen dekbed
Klantervaring: bedankt voor goede en vriendelijke service. De juffrouw van de klantenservice was heel behulpzaam. Dankzij haar hebben we de juiste kussens voor ons gekozen en we zijn er erg blij mee. Succes verder. Groetjes, Federica

Datum: 03/10/2014 
Fam Loppe uit: Tilburg
Ervaring met: medisch kussen
Klantervaring: Mijn man heeft al langere tijd last van zijn nek en rug. We hebben gebruik gemaakt van uw aanbieding voor het neksteun kussen en ik moet zeggen dat zijn nekklachten sindsdien een stuk minder zijn!

Datum: 08/09/2014 
P. van Wezel uit: Uithoorn
Ervaring met: anti-snurk kussen
Klantervaring: Het snurken en de overlast die ik daarmee veroorzaakte was echt niet meer te doen voor mijn partner. Ik heb veel geprobeerd om er van af te komen maar bijna niets heeft gewerkt. Totdat ik uw website tegenkwam op Google. Ik heb het anti-snurk kussen online besteld en binnen 2 dagen had ik het in huis. Ik moet zeggen dat ik verbaasd ben over de resultaten. Ik snurk een stuk minder en ook veel minder luid dan voorheen. Bedankt!

Een greep uit onze selectie:

 

Een ogenblik geduld a.u.b.