Latex kussens

Latex kussens

Uw nachtrust is erg belangrijk, een goed hoofdkussen draagt hieraan bij. Een kussen van latex geeft u erg goede ondersteuning en ze zijn veerkrachtig, daarnaast liggen ze ook erg comfortabel. Kijk in ons assortiment voor een latex hoofdkussen dat bij uw behoeften past.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: info@hoofdkussens.nl

Latex kussens op Hoofdkussens.nl

Latex kussens zijn uitstekende kussens voor iedereen die graag slaapt op een stevige ondergrond. Latex is afkomstig van de rubberboom en wordt daarmee dan ook omschreven als natuurproduct. Het grootste voordeel van natuurproducten is dat ze milieuvriendelijk zijn. Latex hoofdkussens worden vervaardigd uit natuurrubber. Deze producten mogen pas latex natuurrubber genoemd worden, wanneer er minimaal 70% latex in zit. Als u op zoek bent naar een duurzaam latex kussen, bent u op Hoofdkussens.nl aan het juiste adres.

Eigenschappen latex kussens

Wanneer u kiest voor een hoofdkussen van latex, dan kiest u voor een kussen dat zeer stevig is en u daarmee ook alle ondersteuning biedt die u nodig heeft voor een goede nachtrust. Latex kussens zijn veerkrachtig en vormvast. Dit betekent dat u het kussen niet zelf kunt vormen, maar dat het kussen een vorm aanneemt die uw houding positief beïnvloed. De zwaarste delen van uw lichaam zakken het diepst in het materiaal. In dit geval is dat het hoofd dat een klein beetje in het kussen wegzakt. Doordat de nek minder zwaar is wordt deze juist goed ondersteunt. De meeste latex kussens zijn gericht op zij- en rugslapers vanwege de grote stevigheid. De meeste kussens zijn dan ook al een beetje naar de holling van de nek gevormd. Latex is een zeer elastisch en flexibel materiaal dat terugveert wanneer u zich omdraait of wanneer u opstaat. Het materiaal heeft een redelijk dichte structuur die vocht in kleine mate opneemt. Om die reden is het goed om het kussen af en toe even buiten te laten luchten, zodat het kussen fris blijft.

Voordelen van een latex kussen

Zoals u hierboven al kon lezen is dit kussen zeer geschikt voor mensen die een stevig kussen willen dat veel steun geeft. Vooral uw nek en schouders worden goed ondersteunt waardoor uw spieren zich ’s nachts kunnen ontspannen. Dit voorkomt spierklachten en hoofdpijn. Daarnaast is een goede nachtrust ook van invloed op uw gezondheid. U heeft namelijk minimaal zes tot acht uur slaap nodig per nacht. Met een latex kussen kunt u heerlijk ontspannen en rustig de nachten doorkomen.

Een latex kussen heeft vaak een afneembare hoes die in de wasmachine kan, waardoor het kussen lang hygiënisch te houden is. Daarnaast is een kussen van latex ook uitstekend geschikt voor mensen met een allergie voor huisstofmijt. Dit komt deels door de afneembare hoes. Wanneer deze vaak genoeg gewassen wordt houdt u de huisstofmijt weg. Daarnaast heeft latex een redelijk dichte structuur waar huisstofmijt zich niet makkelijk in kan nestelen.

Alternatieven voor latex hoofdkussens

Ligt u liever op een heerlijk zacht kussen? De mate van stevigheid van een kussen is één van de factoren die bepalen of u een kussen lekker vindt liggen of niet. Dit staat in combinatie met uw slaaphouding. Als u op uw buik slaapt kunt u beter kiezen voor een zacht donzen kussen of een synthetisch kussen. Als u op uw zij of rug slaapt is een latex kussen wel geschikt, maar kunt u ook kiezen voor een traagschuim kussen.

Latex kussen kopen

Als u een geschikt latex kussen heeft gevonden wat past bij uw slaaphouding en waarvan u denkt dat het de juiste hoogte heeft kunt u deze makkelijk online bestellen via Hoofdkussens.nl. U plaatst het product in de winkelmand, u klikt op bestelling afronden en vanaf daar hoeft u nog maar twee stappen te doorlopen om uw product te bestellen! In de volgende stap vult u het formulier in met uw persoonlijke gegevens. Uw adresgegevens hebben wij logischerwijs nodig voor het afleveren van uw producten. Uw e-mailadres hebben we nodig om u de orderbevestiging te sturen met de informatie over uw bestelling. Als u alle informatie ingevuld en gecontroleerd heeft klikt u door naar de betaalopties. U kunt daar kiezen tussen iDeal, creditcard, Paypal en Afterpay. Met alle opties betaald u op een veilige manier. Met Afterpay betaalt u achteraf. Wanneer u uw nieuwe latex hoofdkussen dan ontvangen heeft kunt u binnen een bepaalde termijn betalen. Zodra uw bestelling geplaatst is, zullen wij er alles aan doen om uw producten zo snel mogelijk thuis te bezorgen, zodat u zo snel mogelijk heerlijk kunt slapen!

 

Een ogenblik geduld a.u.b.