Gezondheidskussens

Gezondheidskussens

Belangrijk om een dag goed te beginnen is uitgerust wakker worden. Gezondheidskussens helpen hierbij, bijvoorbeeld een kersenpitkussen voor extra verlichting, of een kussen speciaal voor iemand met allergieën. In het assortiment hebben wij kussens voor iedereen.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 085-0190302 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: info@hoofdkussens.nl

Gezondheidskussens op Hoofdkussens.nl

Iedereen wil ‘s morgens met een uitgerust gevoel opstaan. Een gezondheidskussen kan bijdragen aan een juiste slaaphouding en een heerlijke nachtrust, zodat u in de ochtend goed uitgerust opstaat. Een goede nachtrust is uiterst belangrijk voor een energieke dag en uw dagelijks functioneren. Hoofdkussens.nl is expert op het gebied van hoofdkussens. Wij hebben een uitgebreid assortiment kussens waaronder gezondheidskussens. Deze kussens geven net wat meer ondersteuning en hebben een aantal specifieke voordelen, waardoor uw nachtrust verbeterd en dus uw gezondheid vooruit gaat.

Verband tussen slaap, kussens en gezondheid

Een mens slaapt meer dan 30% van zijn of haar leven. Per dag besteedt u dus een derde van de uren aan slapen. Per persoon is deze hoeveelheid uiteraard verschillend. De ene persoon slaapt elke dag minimaal acht tot tien uur en een ander heeft maar zes tot acht uur slaap nodig. Hoe veel of weinig u ook slaapt, er kan geconcludeerd worden dat iedereen slaap nodig heeft. Door te slapen rust uw lichaam uit, uw hersenen krijgen tijd om nieuwe verbindingen en cellen aan te maken en u wordt elke nacht een klein beetje gereset. Hierdoor bent u de volgende dag weer fit om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Als u niet of slecht slaapt, krijgt u dus geen rust en zult u niet optimaal fit zijn de volgende dag. Hierdoor is het zo dat wanneer u slecht slaapt, uw gezondheid beïnvloed wordt. Een onderbroken nachtrust kan veroorzaakt worden door meerdere dingen. Eén daarvan is als uw hoofdkussen niet fijn ligt. Wanneer dit niet comfortabel aanvoelt, zult u automatisch geen goede slaaphouding kunnen vinden of spierpijn krijgen in uw nek, schouders of rug. Concluderend heeft het hoofdkussen dus invloed op de hoeveelheid én de kwaliteit van de slaap en heeft de hoeveelheid en de kwaliteit van de slaap weer invloed op de gezondheid. Om te zorgen dat u wél goed slaapt kunt u een gezondheidskussen of neksteunkussen bestellen via Hoofdkussens.nl.

Gezondheidskussen tegen verschillende klachten

Op onze site vindt u uitsluitend kwalitatief hoogwaardige kussens die zowel uw hoofd als uw nek ondersteunen. De term gezondheidskussen kent verschillende opvattingen. Aan de ene kant zijn dit kussens die goede stevigheid bieden om een goede slaaphouding te faciliteren, maar dit kunnen ook kussens zijn die helpen bij andere gezondheidsproblemen. Voorbeelden hiervan zijn:

Anti allergie kussens zijn geschikt voor mensen met allergieën, astma of ademhalingsproblemen tijdens de slaap. Deze zorgen ervoor dat huisstofmijt niet in het materiaal kan nestelen en dat ze afgestoten worden, waardoor als u last heeft van huisstofmijt allergie u geen allergische reactie zult krijgen. Anti snurk kussens corrigeren de slaaphouding. Deze kussens zorgen dat er ruimte komt tussen de slijmvliezen, waardoor zuurstof er eenvoudig doorheen kan blijven stromen. U heeft hierdoor meer lucht en het gesnurkt neemt in sterke mate af, wat voor u en voor uw partner erg prettig zal zijn. Neksteun kussens geven, zoals de naam het al verraadt, steun aan de nek. Daarnaast geven de kussens ook goede ondersteuning aan de schouders en het hoofd, waardoor uw lichaam in een goede houding komt te liggen en alle spieren lekker kunnen ontspannen. Met alle verschillende gezondheidskussens op Hoofdkussens.nl zult u elke dag fris en fruitig uw dag kunnen beginnen!

Gezondheidskussens online kopen

Mocht u vragen hebben over de verschillende soorten gezondheids-hoofdkussens, dan kunt u altijd contact opnemen met onze vriendelijke klantenservice. De klantenservice biedt graag zijn hulp aan om extra informatie over uw gewenste product te kunnen geven. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.30. U kunt mailen naar info@hoofdkussens.nl of bellen naar 020-2624202.

Als u een keuze heeft gemaakt uit één van de gezondheidskussens op deze pagina, of uit één van de andere hoofdkussens op onze website kunt u deze simpelweg online bestellen en deze thuis ontvangen. U plaatst het product in de winkelmand, u vult uw gegevens in zodat wij weten waar we de producten kunnen thuisbezorgen en u voert de betaling uit. Wij bieden u verschillende veilige betaalopties aan. U kunt kiezen uit iDeal, Paypal, creditcard en Afterpay. Met de laatst genoemde methode is het mogelijk om achteraf te betalen. Wanneer uw betaling is uitgevoerd, of u heeft aangegeven Afterpay te gebruiken, wordt de bestelling geplaatst. Vervolgens zullen wij het gezondheidskussen of uw andere producten zo snel mogelijk naar u verzenden.