NASA kussens

NASA kussens

Heeft u wel eens nek- en rugklachten nadat u heeft geslapen? Een orthopedische NASA hoofdkussen helpt dit tegen te gaan en is een goede keuze voor uw gezondheid. Het is gemaakt van hoogwaardig traagschuim en vormt zich naar uw hoofd en nek.

NASA kussens

De keuze voor een goed en comfortabel hoofdkussen is erg belangrijk. Uw keuze hangt bovendien af wat hoe en in welke houding u slaapt. Bent u een buikslaper, een zijslaper of een rugslaper? Heeft u het snel warm of koud? Verschillende factoren spelen dus mee bij het kiezen van het juiste kussen. Met een NASA kussen investeert u in uw gezondheid. Het NASA kussen is een orthopedisch kussen van traagschuim dat uw nek goed ondersteunt. Het NASA hoofdkussen voorkomt een wisselende temperatuur tijdens de nacht.

NASA kussen kopen

Een NASA kussen is verkrijgbaar in verschillende maten hoofdkussens. Deze kussen zorgt vanwege zijn kenmerken voor een gezonde nachtrust. De orthopedische NASA kussens zijn van hoogwaardig traagschuim en zijn hierdoor drukverlagend. Het kussen heeft een ondersteunende nekrol waardoor het kussen zich vormt naar uw hoofd en nek. Doordat de kussen zich gemakkelijk vormt naar uw hoofd en nek, worden uw nekwervels optimaal ondersteund. Bovendien worden uw nekwervels goed ontspannen met een minimum aan drukpunten vanwege de drukverlagende kenmerken. HIeronder nog even de kenmerken van een Nasa hoofdkussen.

Orthopedisch NASA traagschuim kussen
Type: voorgevormd en drukverlagend
Hoes is afritsbaar en wasbaar
Vulling: NASA traagschuim
Afmeting: verschillende afmetingen
Anti-allergie

Eenvoudig online bestellen

Waar wacht u nog op? Een Nasa kussen of ander hoofdkussen kopen? Hoofdkussens.nl is de specialist op kussen gebied en zo ook voor Nasa kussens of andere type hoofdkussens. Selecteer uw kussen en bestel het direct eenvoudig online via ons veilige ordersysteem tegen een onverslaanbaar lage prijs. Uw NASA hoofdkussen zal dan spoedig bij u worden thuisbezorgd. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd telefonisch of per email contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

 

Een ogenblik geduld a.u.b.