Orthopedische kussens

Orthopedische kussens

Gedurende de nacht is het belangrijk om tot rust te komen, hiervoor moet u zo comfortabel mogelijk liggen zonder onnatuurlijke houding. Een orthopedische kussen helpt hiermee, het positioneert uw nekwervels in de goede houding en vermindert klachten.

Orthopedische kussens

Een orthopedisch kussen is bepalend voor het herstel van een gevoelige nekwervel. Een orthopedisch kussen is dus een kussen dat uw nek en rug ontlast en ondersteunt waarnodig. Kortom: Orthopedische kussens zijn zogenaamde medische kussens gericht op het voorkomen of wegnemen van bepaalde klachten, vaak nek of rugklachten. Er zijn verschillende type orthopedische kussens waarbij het verschil zit in de opbouw, de afmeting, de gebruikte natuurlijke materialen en de verschillende kussenvullingen. De kussenvullingen van een orthopedisch kussen kan bestaan uit bijvoorbeeld schapenwol, maar ook uit vruchten en granen tot zelfs essenhouten spanen.

Orthopedisch kussen – waarom?

Elke dag weer staan onze nekwervels onder constante druk. Gedurende de nacht is het dus erg belangrijk dat uw nekwervels voldoende rust krijgen door uw nekwervels in hun natuurlijk houding te positioneren. Een goede ondersteuning van het hoofd is bepalend voor een goede nachtrust waarin uw nekwervels uit kunnen rusten. Met een orthopedisch kussen kunt u vervelende klachten voorkomen. Pijnklachten in het hals-, schouder- en ruggebied ontstaan vaak door een onjuiste lig- en/of zithouding. Orthopedische kussens zijn bij uitstek geschikt om deze verkeerde houding te corrigeren.

Orthopedisch kussen kopen

Een goed orthopedisch kussen is niet snel gevonden. De orthopedische kussens van Hoofdkussens.nl zijn met zorg geselecteerd en uitgebreid getest. Hoofdkussens.nl heeft voor u een kleine selectie orthopedische hoofdkussens gemaakt met alleen effectieve en comfortabele orthopedische kussens. Aangezien onze orthopedische kussens zowel effectief als comfortabel zijn, geniet u dus van het beste van twee werelden! Ieder mens heeft een uniek postuur en daarom heeft Hoofdkussens.nl diverse orthopedische hoofdkussens op voorraad.

Ons orthopedische kussen assortiment voldoen aan de hoogstaande kwaliteitseisen van therapeuten en worden gezien als de beste in hun soort en de orthopedische kussen worden dan ook al jaren met groot succes wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt. Nu een hoofdkussen of orthopedisch kussen kopen op Hoofdkussens.nl, de specialisten website op het gebied van optimaal slaapcomfort! Naast kussens voor volwassenen hebben wij ook kinderkussens in ons assortiment.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.