Over hoofdkussens.nl

Over hoofdkussens.nl

Magazijn Hoofdkussens.nl is de grootste online hoofdkussen winkel van Nederland

Als klantgerichte online winkel gespecialiseerd in hoofdkussens bieden wij consumenten in Nederland en België hoofdkussens van topkwaliteit aan tegen onverslaanbaar lage prijzen. Dit doen wij dankzij een unieke formule. Wij leveren namelijk a-kwaliteit hoofdkussens en beddengoed producten rechtstreeks van de fabrikant direct aan u als consument. Hoofdkussens.nl heeft geen dure winkellocaties of showrooms. Hierdoor besparen wij flink op kosten wat het voor ons mogelijk maakt om u unieke lage prijzen aan te bieden die vaak veel lager zijn dan van onze concurrenten. Of het nu om een standaard hoofdkussens, een speciaal medisch hoofdkussen, een kinderkussen, of kussenslopen gaat, bij ons bent u aan het goede adres voor kussens van topkwaliteit tegen de allerbeste prijzen.

Fotoshoot Bestellen op hoofdkussens.nl

Alle bestellingen hebben een korte levertijd en worden netjes thuis afgeleverd Nederland en België. Online bestellen op Hoofdkussens.nl heeft veel voordelen. U bent niet gebonden aan openingstijden, u kunt vanuit uw luie stoel in alle rust uw producten selecteren en onze prijzen zijn vaak veel lager dan van andere winkels. Bekijk ons uitgebreide assortiment hoofdkussens en u zult zien dat er voor ieder wat wils is op kussen gebied. Kies de gewenste product categorie en gebruik wanneer nodig de filters aan de linkerkant van de website om een product te vinden dat aan al uw persoonlijke wensen voldoet. Vervolgens kunt u met 1 klik op de button het geselecteerde product in uw winkelmandje plaatsen. Daarna kunt u via ons veilige bestelsysteem eenvoudig uw bestelling afronden. Uw bestelling wordt door onze partner PostNL binnen 7 dagen netjes bij u thuisbezorgd.

ServiceUitstekende service voor en na uw aankoop

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Ons kwaliteitscontroleteam is continue bezig met de verbetering en uitbreiding van onze producten en service. Alle producten die wij aanbieden hebben een kwaliteitsgarantie. Mocht u vragen hebben, schroom dan niet om met ons contact op te nemen. Wij helpen u namelijk graag! U kunt ons 24 uur per dag emailen via info@hoofdkussens.nl of tijdens kantooruren bellen op 020-2624202 .

 

Een ogenblik geduld a.u.b.