Speltkafkussens

Speltkafkussens

U kunt heerlijk diep in slaap vallen op een speltkafkussen. Door de natuurlijke vulling krijgt u ook minder klachten en helpt het tegen schouder en nekpijn. Voor een luchtige kussen met goede ondersteuning kunt u bij ons in het assortiment kijken.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: info@hoofdkussens.nl

Speltkafkussen

Speltkafkussens zijn een 100% natuurlijk product. In Nederland wordt er al eeuwen gebruik gemaakt van deze milieu vriendelijke kussenvulling. Speltkafkussens bieden namelijk allerlei extra voordelen. De vulling ondersteunt de nekwervels op de juiste manier, wat belangrijk is voor een diepe, rustige slaap. Ook wegzakken in uw kussen wordt voorkomen door de vulling, omdat de schillen van het speltkaf “in elkaar grijpen” en zodoende hun eerste positie behouden. Speltkafkussens verhogen de weerstand tegen lichamelijke ziekten. Door de 100% natuurlijke vulling draagt het kussen bij aan een positieve effect bij hoofdpijn, migraine, stress en slapeloosheid en biedt verlichting bij reuma, schouder- en nekklachten. Een speltkafkussen absorbeert tevens goed overmatig transpiratievocht.

De vulling van een speltkafkussen

Het speltkafkussen is gevuld met zorgvuldig geselecteerd en gezuiverd speltkaf. De structuur van de speltkaf zorgt ervoor dat het hoofd en de nek uitstekend worden ondersteund. Het gebruik van speltkaf als kussenvulling is in west Europa en dan met name in Nederland al honderden jaren een veelgebruikte vulling. Het kussen bestaat uit een ongebleekte katoenen hoes voorzien van een handige ritssluiting, waardoor navullen of reinigen van de sloop erg makkelijk is. De luchtigheid van het speltkafkussen maakt het tevens een absolute aanrader voor warme zomeravonden. Wilt u een speltkafkussen of hoofdkussen kopen? Dan bent u hier aan het goede adres!

 

Een ogenblik geduld a.u.b.