Traagschuim kussens

Traagschuim kussens

Een goede nachtrust is erg belangrijk om de dag goed te beginnen. Met een traagschuim kussen wordt u gedurende de nacht goed ondersteund in uw nek, waardoor u comfortabel en vast kunt slapen. Bekijk het assortiment voor een traagschuim kussen dat bij uw wensen past.

Traagschuim hoofdkussens op Hoofdkussens.nl

Traagschuim kussens bezitten een eigenschap die u niet terugvindt in kussens met een andere (schuimen) vulling. Wanneer de druk bij andere schuimen wordt weggenomen dan nemen ze per direct weer hun originele vorm aan. Traagschuim, ook bekend als visco schuim is gemiddeld vormvast en daarmee ook nog redelijk te vormen. Visco schuim kenmerkt zich als een temperatuurgevoelig schuim. Zodra het in aanraking komt met uw lichaamswarmte dan verandert het schuim van hardheid en vorm waardoor uw hoofd en nek als het ware in het kussen zakken. Deze vorm houdt het kussen ook nog enige tijd vast. Op deze manier geeft het kussen heel weinig tot geen tegendruk. Hierdoor worden uw bloedvaten minder afgekneld waardoor zuurstof en andere belangrijke stoffen zonder hinder naar uw hoofd en de rest van het lichaam getransporteerd kunnen worden. Traagschuim wordt om deze reden ook wel geheugenschuim of NASA schuim genoemd. Uw hoofd en nek worden optimaal ondersteunt waardoor in alle comfort de nacht kan doorbrengen.

Waarom een traagschuim kussen

Traagschuim kussens hebben een aantal voordelen waardoor ze zich onderscheiden van alle andere kussens in ons assortiment. Het grootste voordeel van traagschuim kussens is dat ze zich vormen naar uw slaaphouding. Een traagschuim kussen zorgt ervoor dat u goede ondersteuning krijgt in uw nek en schouders, waardoor uw spieren ’s nachts kunnen ontspannen. Wanneer dit niet gebeurd zijn uw spieren continue aan het compenseren, wat kan leiden tot spierpijn, nekklachten of hoofdpijn. Met een traagschuim kussen voorkomt u deze problemen en kunt u heerlijk ontspannen slapen. Het materiaal is temperatuurgevoelig, waardoor het in een koude slaapkamer in eerste instantie stevig kan aanvoelen. Zodra u er op gaat liggen warmt het materiaal op en vormt het zich al snel. U hoeft zich nooit zorgen te maken of het kussen te stevig of te zacht is, omdat het zich helemaal aanpast aan uw wensen.

Een kussen van traagschuim kopen

Wanneer u een kussen van visco schuim wilt kopen, dan bent u uiteraard bij Hoofdkussens.nl van harte welkom. In de webwinkel zijn diverse varianten opgenomen, waardoor u zeker een traagschuim kussen kunt vinden dat aan uw eisen en behoeften voldoet. Een NASA schuim kussen biedt u zeker voldoende stevigheid voor een goede nachtrust. Uiteraard zijn de kussens op onze website duurzaam. Wij werken samen met leveranciers en fabrikanten die streven naar de hoogste kwaliteit. Daarnaast willen wij dat de traagschuim hoofdkussens zo lang mogelijk meegaan. Hierdoor kunt u er langer van genieten, maar bent u ook milieubewust bezig. U bent er dan ook zeker van dat u lange tijd met veel plezier en een fijn gevoel zult slapen op uw nieuwe traagschuim kussen.

Houd uw traagschuim hoofdkussen fris

Een visco schuim kussen neemt in een bepaalde mate vocht op. Het is dan ook belangrijk dat u uw kussen op regelmatige basis goed laat luchten. Dit kan door het kussen buiten te leggen, maar door overdag het slaapkamerraam open te houden bent u ook al bezig met luchten. Wanneer u het traagschuim kussen zo lang mogelijk fris wilt houden en de mate van vocht die het kussen moet opnemen wilt verminderen, kunt u kiezen om gebruik te maken van een molton voor uw hoofdkussen. Uiteraard kunt u ook deze ook online kopen op onze website. Over het algemeen kunnen traagschuim kussens niet in de was. Mocht u toch graag een wasbaar hoofdkussen willen, dan kunt u een kussen kopen met een afneembare hoes.

Online een traagschuim hoofdkussen bestellen

U kunt zeer gemakkelijk een trotse eigenaar van uw eigen traagschuim hoofdkussen worden. U plaatst uw product in de winkelmand en vervolgens klikt u op bestelling afronden. U komt dan bij een formulier waar u uw persoonsgegevens kunt invullen, zodat wij weten waar we uw producten moeten bezorgen. Het is niet nodig om een account aan te maken, maar de mogelijkheid is er wel. Vervolgens bieden wij, van Hoofdkussens.nl, u verschillende vertrouwde betalingsmogelijkheden aan. Waaronder betalen via iDeal, PayPal, uw creditcard of Afterpay. De laatste optie geeft de mogelijkheid om uw product achteraf te betalen. Wanneer u het product dan heeft ontvangen gaat er meestal een betalingstermijn van ongeveer veertien dagen in. Mocht het product toch niet zijn zoals verwacht, dan kunt u het traagschuim hoofdkussen terugsturen en zult u uw geld terugkrijgen. Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u van 09:00 tot 17:30 telefonisch contact met ons opnemen via het nummer: 020-2624202. Verder kunt u altijd mailen naar: info@hoofdkussens.nl.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.