Traagschuim kussens

Traagschuim kussens

Een goede nachtrust is erg belangrijk om de dag goed te beginnen. Met een traagschuim kussen wordt u gedurende de nacht goed ondersteund in uw nek, waardoor u comfortabel en vast kunt slapen. Bekijk het assortiment voor een traagschuim kussen dat bij uw wensen past.

Traagschuim kussens

Traagschuim kussens bezitten een eigenschap die u niet terugvindt in kussens met een andere (schuimen) vulling. Wanneer de druk bij andere schuimen wordt weggenomen dan nemen ze per direct weer hun originele vorm aan. Traagschuim, ook bekend als visco schuim is gemiddeld vormvast en daarmee ook nog redelijk te vormen. Visco schuim kenmerkt zich als een temperatuurgevoelig schuim. Zodra het in aanraking komt met uw lichaamswarmte dan transporteert het schuim zich weg van de warmte waardoor uw hoofd en nek als het ware in het kussen zakken. Deze vorm houdt het kussen ook nog enige tijd vast. Op deze manier geeft het kussen heel weinig tot geen tegendruk. Hierdoor worden uw bloedvaten minder afgekneld waardoor zuurstof en andere belangrijke stoffen zonder hinder naar uw hoofd en de rest van het lichaam getransporteerd kunnen worden. Traagschuim wordt om deze reden ook wel geheugenschuim of NASA schuim genoemd. Uw hoofd en nek worden optimaal ondersteunt waardoor in alle comfort de nacht kan doorbrengen.

Een kussen van traagschuim kopen

Wanneer u een kussen van visco schuim wilt kopen, dan bent u uiteraard bij Hoofdkussens.nl van harte welkom. In de webwinkel zijn diverse varianten opgenomen, waardoor u zeker een traagschuim kussen kunt vinden dat aan uw eisen en behoeften voldoet. Een NASA schuim kussen biedt u zeker voldoende stevigheid voor een goede nachtrust. Uiteraard zijn de kussens van Hoofdkussens.nl van duurzame kwaliteit. U bent er dan ook zeker van dat u lange tijd met veel plezier zult slapen op uw nieuwe kussens.

Houd uw kussen fris

Een visco schuim kussen neemt in meer of mindere mate vocht op. Het is dan ook belangrijk dat u uw kussen op regelmatige basis goed laat luchten. Wanneer u wilt voorkomen dat er lichaamsvocht in uw kussen terecht komt, kunt u er ook voor kiezen gebruik te maken van een molton voor uw traagschuim hoofdkussen. Uiteraard kunt u ook deze ook online kopen op Hoofdkussens.nl.

Online een traagschuim hoofdkussen bestellen

U kunt zeer gemakkelijk en direct een trotse eigenaar van uw eigen traagschuim hoofdkussen worden. Wij van Hoofdkussens.nl bieden uw verschillende vertrouwde betalingsmogelijkheden aan. Waaronder betalen via iDeal, PayPal, uw creditcard of Afterpay. Als u vragen of opmerkingen heeft kunt van 09:00 tot 17:30 telefonisch contact met ons opnemen via het nummer: 020-2624202. Verder kunt u altijd mailen naar: info@hoofdkussens.nl.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.