Walra

Walra

Walra is een familiebedrijf en produceert kwalitatief uitstekende bed- en badtextiel, maar ook hoofdkussens. De producten worden zorgvuldig gemaakt met de beste materialen. De hoofdkussens van Walra zijn duurzaam en hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Walra

Het ontstaan van het familiebedrijf Walra is jaren geleden ontstaan vanuit de behoefte om kwalitatief bed- en badtextiel te produceren. Al sinds 1873 doet dit bedrijf zijn uiterste best om te voldoen aan de wensen van buitenaf. De producten van Walra werden toentertijd gemaakt met uiterste zorgvuldigheid en de beste kwaliteit. Tegenwoordig is dit niet anders en daarom blijft de reputatie van dit oorspronkelijke familiebedrijf hoog. Walra is, zoals eerder genoemd, een familiebedrijf dat zijn oorsprong vindt in Waalre. U zult het wellicht al vermoeden, maar de naam van het bedrijf is afgeleid van deze plaatsnaam. Toen dit bedrijf nog in de kinderschoenen stond, fabriceerde het met name bed- en badtextiel. Speciale adviseuses van deze firma gingen langs de deuren om hun producten af te laten nemen door mensen thuis. Dit werd dan ook volop gedaan, omdat linnengoed destijds behoorde tot een van de kostbaarste bezittingen in huis

Reeds in beginsel heeft Walra haar strepen weten te zetten op de textielmarkt. Omdat Walra bed- en badtextiel van kwaliteitsmaterialen maakt, maar ze het voor een redelijke prijs aanbieden, zijn ze nooit meer van deze markt verdwenen. Luxe bed- en badtextiel werd en is nog steeds voor iedereen bereikbaar. De producten van Walra staan voor unieke kernwaarden, namelijk: kwaliteit, eenvoud, herkenbaarheid en betrouwbaarheid. Bovendien zijn alle producten duurzaam. U heeft daarom de garantie dat u lang kunt genieten van hun textiel. Naast bed- en badtextiel produceert Walra momenteel tevens sierkussens, plaids, hoofdkussens en 4-seizoenendekbedden en is er een Body & Soul-lijn opgesteld. Walra biedt u de formule om u thuis comfortabel te laten voelen.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.